Пуснаха под домашен арест Денис Ал Газзи, който уби мъж заради фойерверки

2
Решението на съда се аргументира с това, че от убийството е минала една година
Решението на съда се аргументира с това, че от убийството е минала една година Снимка: Facebook

Решението на съда се аргументира с това, че от убийството е минала една година

Софийският апелативен съд пусна с електронна гривна и под домашен арест Денис Мустафа Ал Газзи, обвинен за убийство, станало заради фойерверки, предаде "24 ЧАСА".

"Налице са данни за безразсъдно и безконтролно ваше поведение" каза съдът на Ал Газзи. И му обясни, че заради публичността на делото Ал Газзи ще бъде следен под лупа.

Самото убийство стана на 9 януари м.г. Жертвата Илиян Илиев и приятелите му празнували раждането на дете. Пуснали заря. Ал Газзи се ядосал и слязъл да се разправя. След спречкване наръгал Илиев.

Софийският апелативен съд призна, че има данни Ал Газзи да е убил Илиев, но въпреки това го пусна с електронна гривна, защото минала година от убийството. По време на престъплението Ал Газзи е бил в изпитателния срок на условна присъда за разпространение на дрога.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Че защо домашен арест , а не съд по бързата процедура и в панделата?! А като излезе от затвора да е с променено име Ал вГаззъ!
  • 2
    6
    Балканеца
    После що се били евакуирали няколко милиона от кочината.
  • 1
    5
    Ся, да уточним
    И на мен ракета ми е влизала в остъкления балкон. Слизам, разбирам се с комшията от съседния блок, заедно правим ремонта /то пък една шпакловка и боядисване/ и си пием ракията.От него терафлекса и боята, от мен ракията и мезетата.
  • 1
    4
    ...
    После да му приспаднат "лежаното".
  • 7
    3
    Спиро
    Пуснали са го понеже е Ал Гази. Ако беше Ганчев щеше да изгние в ареста.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари