Връщат в ареста Габриела Славова

0
Заедно с майка си Красимира Трифонова тя е обвинение за убийството на съпруга си Пейо Пеев
Заедно с майка си Красимира Трифонова тя е обвинение за убийството на съпруга си Пейо Пеев Снимка: Facebook

Заедно с майка си Красимира Трифонова тя е обвинение за убийството на съпруга си Пейо Пеев

Полицаи пристигнаха в дома на Габриела Славова, за да ѝ кажат, че утре ще я отведат в ареста. Тя бе върната там днес от Софийския апелативен съд, след като първата инстанция я остави заключена у дома по обвинение за убийството на съпруга ѝ Пейо Пеев.

Причината Славова да не бъде отведена в ареста днес, е че тя е с електронна гривна, пише 24 ЧАСА. Тя трябва да бъде отстранена от пробационни служители, след което жената да бъде откарана в ареста. В противен случай гривната ще почне да издава звукови сигнали. Заедно със Славова за убийството на Пеев е обвинена и майка ѝ Красимира Трифонова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари