Пуснаха от ареста украинеца, заплашил служители на хотел в Банско

1
Разказ на рецепциониста за случилото се
Разказ на рецепциониста за случилото се Видео: NOVA

Рано тази сутрин той се е прибрал в хотела

Украинецът, заплашил служители на хотел в Банско през нощта срещу четвъртък, е пуснат от ареста. Рано тази сутрин той се е прибрал в хотела.

Припомняме, че мъжът е пристигнал в курорта в сряда вечерта и почти веднага се е настанил на бара. След няколкочасов престой там заявил, че има мисия и тя е да избие всички в хотела. Той е заплашил, че в стаята му има и бомба. По информация на МВР мъжът бил във видимо нетрезво състояние. Той беше задържан, а след извършена проверка на стаята му не са открити взривни вещества и материали.

Бяхме излезли отвън, за да пушим. Той дойде и поиска цигара. Изведнъж започна да крещи, че ще избие всички. Обадихме се в полицията. Служителите на реда дойдоха след около 10 минути и го задържаха. Притесних се, в началото беше доста страшно”, разказа пред камерата на NOVA Цаньо Чалъков, който е рецепционист в хотела.

Управителят на хотела Мария Атанасова заяви, че мъжът повече няма да остане в хотела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    До 3:
    Що пък улицата пред къщата на Соломон Паси да не се преименува на ... Адолф Хитлер, примерно? Човекът е известен в цял свят, докато десПасито си го знаем само в България, с извършването на национално предателство, въвличайки ни в шибаното му нато! Ето, нека прочете това: https://www.dw.com/bg/бабий-яр-конвейерът-на-смъртта-край-киев/a-55253808
  • 9
    4
    предлагам
    предлагам улицата пред хотела да се нарече "Глупакът от Украина и неговите приятели в българският парламент".
  • 16
    3
    ХАДЖИ МАРКО,ПРЕДЛАГАМ:
    ПРЕДЛАГАМ: КЪЩАТА НА СОЛОМОН ПАСИ ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА "БЕЗПЛАТНА КЪЩА ЗА ГОСТИ НА ВСИЧКИ УКРАИНЦИ ОТ УКРАЙНА". УЛИЦАТА ПРЕД КЪЩАТА И ДОМЪТ НА ГОДПОДИН ПАСИ ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА "СТЕПАН БАНДЕРА". ТУЙ ДА СЕ СТОРИ ПОРАДИ КРАТКОСРОЧНАТА ПАМЕТ НА НАШИЯТ БЪЛГАРИН ЕВРОАТЛАНТИК ИЛИ ПО СКОРО ЕВРОЗАТЛАЧЕН. Киро Петков да тури на своя дом ТАБЕЛА: КЪПЯ УКРАИНЦИ БЕЗПЛАТНО или КЪПАЛНЯ ЗА БАНДЕРОВЦИ И ДА ПРЕОТСТЪПИ ЛИЧНАТА СИ БАНЯ И УМИВАЛНЯ.УЛИЦАТА ПРЕД ТЯХ ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА "ГАЛИЧИНА" или "Бабий Яр". ТУЙ да са се случи поради причини следните: КИРО НЕ Е БИЛ В ЧАС ПО ИСТОРИЯ И ИМА ЗЛЕ ОФОРМЕН ХОРИЗОНТ НА ОБЩА КУЛТУРА,ЧЕ ЧАК НИКАКВА. МАЙ СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА СОЛОМОН ПАСИ.
  • 16
    2
    Калибр
    Възмутен съм. Как ще арестуват герой от Украйна. Трябвало да го нахранят и поят за сметка на хотела оркестър банскалии да му свири тържествени победни маршове управителката гола да му танцува а те....го арестували .ние територията ща приимемуесме наокраима щото кравата тъй иска те ла го арестуват възмутен съм.. .
  • 22
    1
    русенец
    Предлагам улицата пред хотела да се нарече "Героят от Украйна", а самият бабаит да го закопчаят и върнат в Украйна да става герой, защото в момента е избягал от мобилизация.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари