Полицията разследва случая с получените имейли с бомбени заплахи

0
От вътрешното министерство уточниха, че на всички места се действа по процедура
От вътрешното министерство уточниха, че на всички места се действа по процедура

От вътрешното министерство уточниха, че на всички места се действа по процедура

Полицията продължава да разследва случая с получените имейли с бомбени заплахи за училища в няколко града у нас, предаде БНР. Заплахи има за учебни заведения в София, Шумен, Бургас, Стара Загора и Сливен.

От МВР обясниха, че преди обед са получени няколко имейла със заплахи за поставени бомби. Във всеки от имейлите си изглеждат по няколко учебни заведения. Сред тях има такива в Русе, Бургас, София и Сливен.

По-късно през деня са получени още електронни писма. Те касаят учебни заведения в Шумен и Стара Загора. От вътрешното министерство уточниха пред Българското национално радио, че на всички места се действа по процедура.

Преди по малко от година подобна ситуация имаше в десетки училища в цялата страна. Тогава полицията залови няколко ученици като автори на изпратените бомбени заплахи.

След тези случаи бяха направени нормативни промени и така решението дали да бъдат прекратени окончателно учебните занятия вече се взема от МВР, а не от директорите на училищата за новините.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари