Пуснаха Бойко Борисов от ареста

3
Освободени са и пиарката Севделина Арнаудова и бившият министър на финансите Владислав Горанов
Освободени са и пиарката Севделина Арнаудова и бившият министър на финансите Владислав Горанов Видео: NOVA

Пуснаха експремиера Бойко Борисов от ареста. Освободени са и пиарката Севделина Арнаудова и бившият министър на финансите Владислав Горанов 

Пуснаха експремиера Бойко Борисов от ареста. Той беше посрещнат от симпатизанти пред сградата на ГДНП, предаде NOVA

"Гадно, брутално, върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица. Разтършуваха цялата къща", това бяха първите думи на Борисов след освобождаването му. 

По думите му не е имало никакво обвинение срещу него. "След като разтършуваха всичко - установиха, че няма нищо. След като подписахме протокол реших, че си тръгват. Те обаче казват - трябва да Ви задържим", разказа Борисов. 

"Допреди 10 минути 24 часа седим в килиите и нито един милиционер. Казвам милиционер, защото това вече си е милиция. Сега четем, както беше 1944 година. Явява се министър-председател, вика полицаите, следователи в неговия кабинет. Той се явява свидетел на мафията и Черепа. Започват да пишат, там стоят финансов министър и вътрешен министър, без да имат право", посочи експремиерът. И добави: "Момчетата пишат и викат: "Ходете и ги прибирайте, защото може да скрият доказателства".

"Затова ни викаха и декември. Дойдоха, провериха, постояхме 24 месеца и изстинахме. Яд ме е. Никакви нови въпроси", категоричен беше Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Хехехехе
    То беше ясно, че ще го пуснат, вие какво очанвахте бе!? Пхахахаххаа
  • 6
    3
    наивник от Русе
    Още не мога да повярвам, че доц. Рашков е заложил името си на такива "железни доказателства". Наистина не мога! Все още тая надежда, този цирк да е прелюдия към нещо друго в идните дни но ....... животът досега ми е давал да разбера, че винаги съм бил наивник. Ако действително това са им били доказателствата са или най-големите тъпаци на света ..... или по-лошо - съучастници на Борисов, Цацаров, Пеевски и Гешев. А второто е непростимо!
  • 6
    2
    12345
    пълен ПОЗОР ! Сега ме е срам от себе си, че се зарадвах толкова много. Отрепките са на свобода с такива железни доказателства и показания. Едно е ясно, това правителство е поредната дрисня. ОСТАВАКА и търсим по ефективни борци с корупцията.
  • 6
    1
    русенец
    С една дума - ташаци! Бърборковците не са в състояние да направят едно задържане като хората. Сега Тиквата може и да НИ съди и да спечели за наш гръб. Румене, застреляй си протежетата, бе овенен, пардон - военен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари