Пускат на търг уникална футболна фланелка в помощ на малката Бела от Русе

0

Сърчицето на Бела спря внезапно на 12 май 2021 г. на детската площадка

Диана Диева предостави за благотворителен търг в полза лечението на мъничката Бела от Русе тази уникална тениска на David Alaba футболист на Байерн Мюнхен, подписана лично от него!

Начална цена на търга - 300 лв.! Минимална стъпка за наддаване - 20 лв!

На 28 февруари т.г. на Бела е извършен кардиологичен преглед, направени са разширени изследвания, които показват, че сърцето ѝ функционира нормално. То беше спряло внезапно на 12 май 2021 г. на детската площадка. И детето изпаднало в клинична смърт. Било в кома. Прекарва следващите 7 месеца и половина на легло в болница (два месеца в реанимацията на „Пирогов“, 20 дни в детска неврохирургия и 5 месеца в болница Реяп в Истанбул).

В продължение на повече от година я следят екип лекари в турските болници LIV Ulus и LIV Vadi Stanbul.

„Всичко, което се прави в Истанбул ежедневно за нея не се извършва в България. „В Турция нямат такава практика, както в България, с лека ръка да се отпише малко дете и да се прати в графа "неспасяем случай... И Слава Богу! Преди година, доведохме тук - в Турция, жив труп, а днес малкото ни съкровище се усмихва, храни се, сяда сама, стъпва на крачета, изразява мнението си с емоции... жива е...“, обнадеждени са близките ѝ на Facebook страницата на детето.

„Нека не спираме да държим малката ръчичка на нашата Бела, докато не я видим здрава и щастлива. Нека ѝ помогнем да се върне в България, стъпила здраво на крачетата си. Нека заедно, да покажем на онези лекари в България, които я изпратиха към палиативни грижи, че са сгрешили и не бива с един замах да отписват деца от живота!“, призовават те.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари