Пушиляк за рейтинги

0
Акциите от последните дни са само прах в очите. Поредната поза да види някой, че уж нещо се прави
Акциите от последните дни са само прах в очите. Поредната поза да види някой, че уж нещо се прави Снимка: БГНЕС

Униформени тарашат адреси и администрации, за да проверяват новорегистрирани проектоизбиратели. Щеше да е хубаво, ако не се случваше дни преди вота. Дори и да се установят нарушения сега, за отстраняването им няма абсолютно никакво време. "Изборните туристи" пак ще определят бъдещето на реално живеещите в дадена община, пише Павлета Давидова във вестник Дума

Къде спаха проверяващите от април досега? Наближиха изборите и някой се сети, че сметките за гласове не излизат, та се юрнаха да жалят срещу съмнителните новодомци. Разследващите пък рязко си спомниха, че проблем с прословутите избирателни списъци има. Сега се правят пиарски акции, ама законодателно властта си стиска очите... Защото с изборните туристи играят всички партии - при местен вот компактно осигурените гласове определят много.

Информация за акциите се изнася само за определени кметове. Дали отново не се вдига пушиляк за рейтинги? Дали под истински прицел са само "опозиционери" на управляващото мнозинство?

Акциите от последните дни са само прах в очите. Поредната поза да види някой, че уж нещо се прави. В същото време изборният хаос се увеличава, а хората все повече се обезверяват, че вотът ще бъде отчетен честно. Дела трябват, а не режисирани сценки!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари