ПСЖ обяви трансфера на Неймар!

0

Най-голямата трансферна сага официално приключи.

Френският гранд Пари Сен Жермен обяви трансфера на бразилеца Неймар. Малко след 22,40 часа българско време в четвъртък, официалният сайт на парижани гръмна с дългоочакваната новина.

Договорът на бразилския голмайстор е за срок от пет години и е бил подписан във френската столица в четвъртък. Контрактът на Неймар е до 30 юни 2022 година.

Трансферът на бразилеца чупи абсолютно всякакви рекорди, поставяни до този момент. Френският клуб плати колосалните 222 млн. евро за услугите на вече бившия голаджия на Барселона. Седмичната заплата на бразилския фубтолист ще бъде от порядъка на зашеметяващите 500 000 евро.

Аз съм изключително щастлив да се присъединя към Пари Сен Жермен. Откакто пристигнах в Европа този клуб се превърна в един от най-конкурентните и амбициозни. Най-голямото предизвикателство, което ме мотивира да дойда тук, е да помогна на клуба да печели титлите, за които феновете на този клуб мечтаят. Определено амбицията на ПСЖ ме съблазни, както разбира се страстта и цялата енергия", бяха първите думи на Неймар, след като подписа своя договор. 

"Прекарах четири години в Европа и вече съм готов да приема това предизвикателство. От днес, аз ще дам всичко от себе си моят отбор да печели, да откривам нови хоризонти за отбора си и да нося щастие на милионите фенове на ПСЖ по света“, каза още той.

С изключителна радост и гордост приветстваме Неймар в ПСЖ. Сега Неймар е един от най-добрите в света на футбола. В последните шест години изградихме един амбициозен проект, който вече ни изведе до най-високото ниво на футбола, както на национално, така и на европейско ниво. Днес, с пристигането на Неймар, аз съм убеден, че сега ще се доближим, заедно с вярната и пламенна подкрепа на нашите фенове, до нашите най-велики мечти“, сподели пък от своя страна президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари