Психодиспансерът в Русе работи в извънредното положение

3
Несигурността от бъдещето, страхът, напрежението и тревогата за здравето и живота пораждат силни емоции и чувство на безпомощност
Несигурността от бъдещето, страхът, напрежението и тревогата за здравето и живота пораждат силни емоции и чувство на безпомощност

В извънредната ситуация, в която сме поставени, несигурността от бъдещето, страхът, напрежението и тревогата за здравето и живота пораждат силни емоции и чувство на безпомощност.

Ръководството на „Център за психично здраве - Русе“ ЕООД уверява гражданите, пациентите и колегите си, че въпреки въведеното извънредно положение, лечебното заведение не е спирало да работи. Денонощните стационари продължават своя непрекъснат режим на работа, а консултативно-диагностичното звено (поликлиниката) е с редуцирано работно време – до 15:00 часа.

Екипът от лекари и психолози на ЦПЗ Русе препоръчва да следваме правилата за безопасност и да не изпадаме в паника. Въпреки това, нормални и естествени реакции в такава ситуация са тревожността, напрежението и раздразнението. В този изключително тежък, непознат за никого момент на пандемична обстановка, нуждата от съвет, помощ и утеха става все по-осезаема за цялото общество.

Затова професионалистите от лечебното заведение - лекари и психолози – са готови да консултират в случай на нужда гражданите и пациентите. При пълна конфиденциалност хората могат да се свързват по телефона всеки работен ден от 8:30 до 17:00 ч. със следните специалисти:

  •  Д-р Тихомир Минков – 0884 969 093
  •  Д-р Ангел Ангелов – 0885 330 828
  •  Доц. Силвия Крушкова - психолог – 0879 350 900
  •  Траян Личев – психолог – 0883 337 598
  •  Мариела Костова – психолог – 0878 437 013
  •  Ваня Динева – психолог – 0879 350 910
  •  Пенко Деков – детски психолог – 0887 720 120
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Връзката с жена е като ПИН кода - сбъркаш три пъти и си блокиран!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари