Психично болен мъж е пребил млада жена в Русе

0
Кракът на пострадалата е бил счупен на три места
Кракът на пострадалата е бил счупен на три места Видео: NOVA

Пострадалата има три счупвания на десния крак

Психично болен мъж е пребил млада жена в Русе. Жената е била нападната пред блока, в който живее. Кракът ѝ е бил счупен на три места.

"Нападанието стана на 25 юли 2023 г. В 20:00 ч вечерта минавах с кучето си. Мъжът стоеше на прозореца си и каза, че ще слезе да ме пребие, защото кучето ми се изходи до блока", каза в ефира на "Здравей, България" по NOVA пострадалата, която иска да остане анонимна.

"Аз извадих телефона, за да снимам, той дойде и започна да ме бие с юмруци по лицето, после ме удряше по тялото. По едно време се озовах на земята. Имаше един свидетел, дойде да ме пита как съм. Говори с родителите ми и каза, че съм била ритана по краката. Имам три счупвания на десния крак", разказа тя. Жената обясни, че е освидетелстван от съдебен лекар за побой.

Установено е, че нападателят е психично болен. Той обаче все още е на свобода. Прокуратурата няма да повдига обвинения. Няма и как мъжът да бъде настанен принудително в лечебно заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    12
    В каква държава
    живеем ? В разграден двор,по - точно в бананова република.Всеки ни нарежда какво да правим и да не правим,размахва ни пръст.Не ще да ги лекува управата на държавата,защото са скъпо перо в бюджета,а и им изнася явно на управниците да има хаос . Така се краде по- лесно Отклоняват ни вниманието от себе си.
  • 5
    11
    до 10
    Защото нито проратура, нито съд не могат да вземат адекватно решение какво да се случи. Общо взето, влизаме в спиралата да "дивия запад". По бързия, по смелия, по въоръжения.
  • 5
    10
    Българин
    Това нападение се е случило преди близо година, защо е новина сега ?
  • 2
    9
    Росен
    Дейба, жинъ ти, дейба! Чакам те чисто гол на Борисова!
  • 11
    8
    Дейба
    Абе тъпо е някак. Остави кучкарите и коткарите, има си служби, да ги глобяват. Оня ден жена ми разхожда се с бебето по Борисова, Росен /който аз знам кой е/, врякал и крещял по нея. Тя ми се прибира разтреперена. Как да и обясня, че след един шамар му минават всичките психози! Тя е жена, 55 килограма, онзи е към 120. Добре, какво да правим? Ще му начупя муцуната, аз в затвора за 5 години, Росен след три месеца лечение пак е на Борисова гол и врякащ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари