Противоречива информация от фронта в Източна Украйна

1
Не е ясно в чие владение е Благодатне
Не е ясно в чие владение е Благодатне Видео: NOVA

Не е ясно в чие владение е Благодатне

Украинските сили са отблъснали нападение в района на Благодатне в източната част на Донецка област. Това съобщава Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна, предава NOVA. Оттам добавят, че украинските части са отблъснали руските атаки в 13 други населени места.

Руската частна военна компания "Вагнер" обаче обяви в Телеграм, че нейни подразделения са установили контрол над Благодатне. Информациите не могат да бъдат официално потвърдени, защото с ожесточаването на сраженията в Донецка област точното положение на фронтовата линия не може да се определи. Междувременно стана ясно, че Киев води преговори за доставка на ракети с голям обсег.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари