Протестиращите във Варна блокираха няколко ключови кръстовища

0
Този път хората носеха огромни букви, на които пишеше “ОСТАВКА”
Този път хората носеха огромни букви, на които пишеше “ОСТАВКА” Снимка: bTV

Повече от 40 дни протестите във Варна не спират

Сборният пункт и тази вечер бе сградата на община Варна. След дискусия по наболели политически теми, десетки варненци тръгнаха на шествие из централните булеварди, предаде репортер на Радио “Фокус” – Варна.

Този път хората носеха огромни букви, на които пишеше “ОСТАВКА”. Развявайки българското знаме и скандирайки “ОСТАВКА” и “МАФИЯТА ВЪН”, жителите на морската столица блокираха първоначално кръстовището на “Червения площад”. Едно от най-натоварените кръстовища в града бе блокирано за близо половин час.

Видимо изнервени шофьори влязоха в пререкания с протестиращите, като някои от тях се опитаха да преминат през блокадата, но неуспешно.

След това протестиращите се отправиха на кръстовището на Икономическия университет, като го блокираха за кратко. Въпреки рисковете, протестиращите не допускаха автомобилите да преминат и се наложи те да изчакат блокадата да бъде преместена.

След като 20-на минути натовареното кръстовище бе блокирано, протестиращите се отправиха към община Варна, с обещание да протестират и утре с искане за оставка на правителството и главния прокурор Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари