Протестиращи русенци ще блокират Дунав мост

0

И тази седмица продължава протестът на жителите от Средна кула и Долапите. Те протестират срещу спрения проект за канализация.

Днес, 17-ти март от 18:00 часа, се планира жителите на двата квартала да излязат на разклона за Долапите на международното и да затворят пътя.

Те ще протестират и утре в същия час на същото място. На 19-ти март, сряда, ще има автопоход. Сборният пункт е на разклона за Долапите, часът на тръгване е 18:00. Целта е да се блокира кръговото движение на Дунав мост, става ясно от разпространено до медиите съобщение.

На 20-ти март, четвъртък, ще се проведе шествие по „Александровска“ до пешеходните пътеки на бул. „Цар Освободител“, Градските хали, за да бъде блокирано движението в участъка в центъра на града. Сборният пункт е градинката пред училище „Христо Ботев“ в 17:30 часа. Шествието ще започне в 18:00 часа.

В петък , 21-ви март, ще се затварят пешеходните пътеки пред комплекс „Ялта“ в 18:00 часа.

На следващия ден, в събота, от 10:00 часа е планиран протест на разклона за Долапите. Същата инициатива на същото място и отново затваряне на пътя се подготвя и за неделния ден отново в 10:00 часа, става ясно още от разпространеното съобщение.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари