Протест пред руското посолство в София

5
Междувременно пред вратите на посолството се изви опашка от желаещи да гласуват за президент в Русия
Междувременно пред вратите на посолството се изви опашка от желаещи да гласуват за президент в Русия Снимка: БНТ / Виктор Борисов

Междувременно пред вратите на посолството се изви опашка от желаещи да гласуват за президент в Русия

Акция "Избор без избор" се провежда пред Руското посолство в София. Тя е организирана от "Ние идваме", предава БНТ.

Арман Бабикян и Николай Хаджигенов коментираха, че очакват Путин да бъде преизбран за президент на федерацията, защото останалите кандидати са фиктивни. Според тях изборът е опорочен.

Протестиращите могат да гласуват с импровизирани бюлетини за Навални и срещу войната.

Междувременно пред вратите на посолството се изви огромна опашка от руски граждани, живеещи у нас, които искат да гласуват на президентския вот.

Право на глас имат всички руски граждани, навършили 18 години. Избирателите са малко над 112 милиона. В чужбина гласоподавателите са около 2 милиона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    ...
    Много е смешно да видиш тлъст, небръснат, умирисан тюфлек, с тъмни очила и тази тениска. Поне си свали пазарските очила да ти се видят очите дали лъжат или са искрени, палячо. Един умен човек навремето ми каза, не вярвай на нито една персона, която носи и говори с тъмни очила постоянно.
  • 6
    5
    lk;akakk
    В медиите трибуна се дава само на атлантици. армани-сбърканяни и хаджи-ята са раждани в епруветка, а не от хора?! Псхиходиспансери трябва спешно да се строят, за да бъдат поставяни под доживотно запрещение подобни атлантици. Как не виждат очевидни факти, че България е окупирана военно от агресора сащ, който подчини по този начин и с подмяна на елитите в европа?! Защо двамцата вместо само да плюят - идете да воювате, ние не ви задържаме.
  • -4
    4
    кое бе, разпуткин?!?
    Обяснява що ти не беше на протеста?!? Ами то е ясно, попръцкваш си на дивана и оттам громиш Путин! Майтап бе, уили!
  • -4
    3
    РазПуткин
    Руснаците за живота в Русия днес; "Если сегодня хорошенько выпьешь, хуёво будет завтра. А если не выпьешь - хуёво уже сегодня".... И това обяснява всичко...
  • 7
    2
    абе като гледам
    колко и кои са протестиращите, само на смях ме избива! Особено тези двамата - Арман Бабикян и Николай Хаджигенов
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари