Простреляното дете е прието в "Пирогов" със сачма в главата

0
Първоначално родителите са казали, че детето е паднало от столче
Първоначално родителите са казали, че детето е паднало от столче Видео: bTV

Първоначално родителите са казали, че детето е паднало от столче

Тежък инцидент с малко дете е станал днес следобед край Враца – при неизяснени на този етап обстоятелства, по време на игра в кв. „Кулата“ е било простреляно в главата дете на годинка и половина.

Първоначално родителите са казали, че детето е паднало от столче. При прегледа в болницата със скенер обаче се е установило, че има сачма в главата, съобщиха от Спешния център в града. Оттам уточниха, че детето веднага е интубирано и поставено на командно дишане.

Огнестрелното оръжие е било в ръцете на 11-годишно момче, съобщиха от МВР, предаде bTV.

На този етап е ясно, че изстрелът е възпроизведен от законно притежавана въздушна пушка, собственост на дядото на момчето.

Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112 и пострадалото дете е било транспортирано във врачанската болница. Там медиците бързо установили, че раната е несъвместима с живота му и са поискали помощ от София.

Преди броени минути военен хеликоптер кацна в двора на МБАЛ „Христо Ботев“, за да транспортира пострадалото дете от Враца до София, потвърдиха от болницата.

В столицата детето е посрещнато от екип на Спешна помощ и транспортирано до „Пирогов".

На този етап е ясно само, че пострадалото дете е първа рожба за семейството от село Галатин. Родителите му са на по 20 години и били на гости на свои близки в кв. „Кулата“.

По информация на медията двете деца – простреляното и стрелецът, са роднини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Васо
    бий го съчмата, този малък ромлянин. хеликоптери, Пирогови, ала бала всичко на разположение. А, че вуйчо му го гръмнал... е, затваряме си очите, културни особености. А хората данъкоплатци мрът пред кабинетите. За тях хеликоптери кога????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари