Променят новите COVID мерки в София

2
Столичното РЗИ издаде нова заповед
Столичното РЗИ издаде нова заповед

Столичното РЗИ издаде нова заповед

Променят част от новите COVID мерки в София. Днес министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев проведе среща с директора на столичната здравна инспекция д-р Данчо Пенчев.

Причината е множеството въпроси постъпили в МЗ и Столичната регионална здравна инспекция относно противоепидемичните мерки, които ще важат от 4 август.

В рамките на срещата беше обсъдена актуалната епидемична обстановка в столицата. Във връзка с това от СРЗИ вече е издадена нова заповед с намален срок на действие на противоепидемичните мерки. Същите ще са в сила от 4 август до 19 август, включително.

В заповедта се конкретизира, че мерките не се отнасят за спортуващите на закрито, за персонала и клиентите на заведенията за хранене и развлечение и за децата до 6 г.

По отношение на големите търговски обекти, тип мол, е направено уточнение, че гражданите следва да носят предпазни маски за лице при посещение на отделните търговски обекти в рамките на мола, но не и в общите части.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ЦЕНЗУРАТА НА НАУЧНИ СТАТИИ СРЕЩУ ВАКСИНИТЕ И ПЛАТЕНАТА ПОДМЯНА https://bogari.bg/tsenzurata-na-nauchni-statii-sreshtu-vaksinite-i-platenata-podmyana/
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари