Промениха мястото на празничния концерт тази вечер

0
Лошото време наложи промени в мястото и часа на празничните събития днес
Лошото време наложи промени в мястото и часа на празничните събития днес

Заради синоптичната прогноза за днес ОИЦ - Русе променя програмата си за днешния празничен 9 май.

Часът на концерта остава 19.00, но мястото вече е зала "Филхармония" (Домът на културата до Парка на младежта). Информационният панел и изложбата с успешни проекти на Община Русе остават на площад "Свобода", но се изтеглят напред във времето  - от 12.00 до 16.00 часа.

Ето оригиналния текст на поканата за събитието:

Областният информационен център – Русе  Ви кани заедно да отбележим 9 май, Деня на Европа, и 10-годишнината от членството на България в Европейския съюз.

Под мотото „Европа в Русе“ центърът организира от 12.00 до 16.00 часа на площадСвобода“ пред Община Русе изложба на проекти, които вече са успешно реализирани в Русе с финансовата подкрепа на Структурните и инвестиционни фондове през програмен период 2007 – 2013 и които предстоят да се случат през настоящия период 2014 -2020. Областният информационен център ще раздава информационни материали за актуални и предстоящи процедури и е подготвил забавна викторина с награди за посетителите на изложбата.  Освен това те ще получат покани и за празничния концерт вечерта от 19. 00 часа в залаФилхармония“ (бившия Дом на културата до Парка на младежта).

Концертът е  от класически произведения на европейски композитори в изпълнение на оркестъра на Държавна опера – Русе под диригентството на Владимир Бошнаков. С Йохан Щраус, Панчо Владигеров, Петко Стайнов, Йоханес Брамс, Антонин Дворжак се надяваме русенци да преживеят удоволствието от хубавата музика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари