Прокурорската колегия на ВСС награди русенския следовател Искра Попова

2
Тя получи отличие „личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда в размер на 1500 лева
Тя получи отличие „личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда в размер на 1500 лева

Тя получи отличие „личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда в размер на 1500 лева

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет поощри Искра Поповаследовател в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура – Русе, с отличие „личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда в размер на 1500 лева, за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Това съобщават от Висшия съдебен съвет.

Следовател Искра Попова е поощрена по предложение от окръжния прокурор на Окръжна прокуратура – Русе Георги Генов. Тя има над 25 години юридически стаж като следовател в Окръжен следствен отдел - Русе. В предложението е посочено, че Искра Попова се отличава със житейска и професионална зрялост, практически и теоретични знания и умения, ползва се с доверието на своите колеги и разследва едни от най-значимите дела в ОСО – Русе.

С решение от днес, Искра Попова е освободена поради навършване на 65-годишна възраст, от заеманата длъжност „следовател“, считано от 7 февруари 2024 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Не разбрах
    За яко плюскане ли е наградата?
  • 14
    1
    Бря бря бряяяя
    Гошо Шанса да не се е прекръстил на Георги Генов за пред хората? :))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари