Прокуратурата във Враца е като "медиите" на Пеевски

0
Така коментира председателят на ДСБ Радан Кънев във фейсбук профила си
Така коментира председателят на ДСБ Радан Кънев във фейсбук профила си

„Обвинението в "причиняване на смърт по непредпазливост с нанасяне на умишлено причинена лека телесна повреда" има общо с правото, колкото "медиите" на Пеевски с журналистиката”.

Така коментира председателят на ДСБ Радан Кънев във фейсбук профила си темата за пребитото до смърт 18-годишно момче в центъра на Враца, пише ТОП НОВИНИ

Според обвинителния акт на Окръжната прокуратура във Враца обвиняемите Иван Дамянов (32 г.) и Десислав Дамянов (36 г.) са причинили смъртта на 18-годишният Т.Й. по непредпазливост, вследствие на умишлено причинена лека телесна повреда.

Според народният представител въпросът е дали става дума за шокиращ непрофесионализъм, банална корупция или умишлена провокация, която е част от политическата игра на прокуратурата срещу неудобни министри като Румяна Бъчварова в случая или здравния министър Петър Москов и министъра на отбраната Николай Ненчев.

Кънев не може да отговори кое от трите е, но знае, че „решението е в еднакво силна обществена нетърпимост към престъплението и към прокурорското му прикриване”.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари