Честит ви празник, майки, родили убийци!

3
Майката на зверски убития 16-годишен Николай Димитров от Враца - Нонка Лилова, разплака социалната мрежа
Майката на зверски убития 16-годишен Николай Димитров от Враца - Нонка Лилова, разплака социалната мрежа

Майката на зверски убития 16-годишен Николай Димитров от Враца - Нонка Лилова, разплака социалната мрежа Фейсбук, видя ТРИБАЛИ

На Международния ден на жената почернената майка написа сърцераздирателно послание. Тя сподели как би отпразнувала повода, ако не я беше сполетяла трагедията. Освен това Лилова се обърна към майките на тримата убийци на сина й – Иван Каменов-Цофъра, Калин Димитров-Скинара и Ивайло Миланов-Акулата.
Вижте какво написа Нонка Лилова на личния си профил:

Днес щях да получа цветя от теб, сине мой - сигурна съм. Щях... но днес само ще чакам... И никога нищо няма да се промени... Аз най-тъжната майка на света ще чакам... докато съм жива... ,,Техните“ майки имат синове - синове убийци, синове чудовища, но и те няма да получат цветя.

Защото никога не са дарявали цветя на тези, които са ги родили, никога не са научени да ценят празниците и да уважават майките си. Тези майки - на убийците на моето дете, СЪЩО ЩЕ ЧАКАТ ЦВЕТЯ... ЩЕ ЧАКАТ КАТО МЕН, НО СЪЩО НЯМА ДА ПОЛУЧАТ.

Моето момченце съм сигурна, че щеше да ми подари целувка, прегръдка и ЦВЕТЕ! А вашите синове кога са ви подарявали цветя? Сигурна съм, че никога. Защото убийци НЕ подаряват цветя -дори на майките си! Честит ви празник, майки, родили убийци на деца!

По-добре да НЕ бяхте ги раждали!!!

Източник: ТРИБАЛИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари