Прокуратурата проверява случая с децата, дишащи райски газ в Русе

5
Окръжна прокуратура – Русе ще се установи мястото на нарушението и самоличността на лицата
Окръжна прокуратура – Русе ще се установи мястото на нарушението и самоличността на лицата

Окръжна прокуратура – Русе ще се установи мястото на нарушението и самоличността на лицата

Окръжна прокуратура – Русе се самосезира по публикация в медиите – Деца дишат райски газ в центъра на Русе. Образувана е преписка, тъй като са отчетени данни за извършени административни нарушения и е прието, че се налага намеса на прокуратурата по реда на общия надзор за законност, тъй като са нарушени разпоредби на Закона за здравето и Закона за закрила на детето.

Разпоредена е проверка, която следва да се осъществи от екип от служители на ОД на МВР – Русе и на Регионална здравна инспекция – Русе. При нея ще се установи мястото на извършване на нарушението, самоличността на лицата, за които се твърди че са употребявали райски газ на публично място, както лицето от което децата са се снабдили с райския газ.

В хода на проверката ще се прецени и необходимост от оказване на съдействие и от Държавна агенция Закрила на детето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    8
    Cenkochokov
    През това време майките заети, я да лапат някъде! Я да снимат някоя кола зле паркирана или къде Била си разтоваря кашоните! 👉
  • 11
    7
    123455⅚
    Родителите да поемат отговорност!Ако няма да ги възпитават и носят отговорност,не ги създавайте!!!Бъдещи убийци и боклуци!!!!
  • 15
    6
    Дишайте ги тези балони, бе,...
    Абе да дишат. Вижда се, че родителите много не са присъствали в живота на децата. Не може постоянно да се извиняват с това, че "работим по цял ден и сме изморени" - ми тогава не ги правете тези деца, като едвам ви остава време. Всяко дете с възпитание ще знае, че другарите му като дишат балони, първо е много смешно, второ е просташко и само мисълта, колко смешно изглеждам отстрани, дишащ балон като лудите, ме отблъска от такава мисъл. Не е важно просто да имаш деца. Познавах един баща, дъщеря му я научиха приятелките й да пуши трева и почна да откача. Той като разбра, такъв бой й тегли, че ако беше в Германия, щяха да го затворят до живот в затвора. Боят си беше на място - дъщеря му се върна в правия път, иначе щеше да стане бреме за всички. Че и с тези момичета. Оставиха си децата на произвола, "да се наживеят", и после родителите ще си сърбат попарата. Няма такива неща като "деца са още, ще им мине". Същите ми съученици, които пиеха, пушеха, шмъркаха и т.н. в момента са на по 25-26 години и каквото спечелят отива на машинките. Хващайте си децата от рано, че каквото е сега, такова ще е и след 10 години, но по-зле психически.
  • 18
    5
    И тъжна картинка
    Само ще спомена, че попаднах на Реклама за покупка на Райски газ в YouTube. След като подадох сигнал, че рекламират продукт, който е вреден и застрашава здравето на деца (предимно), от YouTube България ми върнаха официален отговор, че тази реклама не нарушавала тяхната политика за рекламиране... Останах без коментар.
  • 12
    4
    плюс минус
    Горките деца! Но кой ги зарибява с упойващи вещества. Защо държавата не предприема супер мерки срещу наркобосовете?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари