Прокуратурата поиска имунитета на Кирил Петков

2
Имунитетът на Петков е поискан относно декларация за гражданство с неверни данни
Имунитетът на Петков е поискан относно декларация за гражданство с неверни данни Снимка: Facebook

Имунитетът на Петков е поискан относно декларация за гражданство с неверни данни

Софийска районна прокуратура предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу К.П. - бивш министър-председател и настоящ депутат в 49-ото Народно събрание.

Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство относно декларация за гражданство, подадена на основание чл.110 от Конституцията на Република България с неверни данни.

От доказателствата, събрани в хода на разследването, може да се стигне до извода, че в подадената от Кирил Петков пред президента на Република България декларация, е затаена истина – наличие на двойно гражданство, и е потвърдена неистина, че лицето отговаря на условията за избиране на народни представители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    Човек със собствено мнение
    А дали доброволно ще си го даде? Или ще има заиграване с имунитета на Б. Б.?
  • 6
    2
    Мда
    Всичко върви по плана от записа....
  • 17
    1
    Русенлия
    Само заради това, че искането за несъставомерно деяние (специалистите пеналисти знаят защо) е направено сега и в този момент Гешев веднага трябва да бъде отстранен! Защо бе пиле шарено спа две години и си траеше га яде кифтетата, а сега като те сплашиха с пиратката обърна тигана?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари