Прокуратурата оповести причината за смъртта на Андрияна

0
Излязоха резултатите от аутопсията на младата жена
Излязоха резултатите от аутопсията на младата жена

Загиналата жена при инцидента с джета в морето край Балчик е получила черепно-мозъчна травма, съобщиха от Окръжната прокуратура в Добрич за воденото разследване.

Тежкото произшествие стана на 22 август източно от централния плаж в града. К.Н. /47 г./ при управлението на собствения си джет попада на далян, на който дървените колони са свързани със стоманени въжета, припомнят от прокуратурата. При съприкосновението с въже Красимир Н. пада във водата, а 27-годишната Андияна Б. загива на място. При аутопсията е установено, че младата жена е получила и контузия на мозъчния ствол и друга травма.

Красивата Андрияна е загинала при инцидента с джет

Управлявалият джета, който е настанен за лечение в МБАЛ-Добрич, е в средно тежко състояние и е интубиран, не може да бъде разпитан, каза окръжният прокурор Радослав Бухчев. И на двамата са взети проби за алкохол и наркотици като резултатите се очакват.

Държавното обвинение е изискало информация от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури за статута и функционирането на даляна, а от "Морска администрация" - за регистрацията на джета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари