Прокуратурата: Нямаше как да предотвратим убийството на "Бобъра"

0
Докато разкривахме убийството на таксиметровия шофьор се натъкнахме на престъпна група за контрабанда, заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова
Докато разкривахме убийството на таксиметровия шофьор се натъкнахме на престъпна група за контрабанда, заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова Видео: Нова телевизия

Започнало е бързо производство, което ще приключи в рамките на седем дни, срещу учениците, нападнали и били учител в Садово. Едно от лицата е непълнолетно – то е на 17 години”, каза в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Относно престъпната група, убила таксиметров шофьор, за която беше съобщено във вторник, Арнаудова заяви, че прокуратурата е нямала каквато и да е информация, за да предотврати това престъпление. „Разплитането на случая става след убийството на Борислав”, обясни тя и добави, че в рамките на това разследване са установили и намеренията на лицата, и това кой е поръчител на убийството и извършителя.

Говорителят на главния прокурор коментира и убийството на ресторантьора във Виноградец. По думите й все още не е изяснено кой е произвел изстрела – дали това е 6-годишното дете или собственика на пистолета.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари