Програма за Фестивала на крепостта в Червен

4
Входът за всяко от събитията е 15 лева
Входът за всяко от събитията е 15 лева Снимка: Фейсбук

Организаторите са осигурили безплатен превоз за концертите

Първото издание на Фестивал на крепостта ще се проведе на 23, 24 и 25 юни в средновековния град Червен, на мястото на самата крепост. Събитието се организира от „Inner wheel клуб Русе - Дунав“, част от Ротари клуб, и включва изпълнения на класическа музика, джаз, мелъди рок и здравословни практики сред природата. Програмата ще започне в 19:00 часа на 23 юни /петък/ с джаз концерт на Васил Петров и пианиста Йордан Тоновски. Гост изпълнител ще бъде Диана Димитрова, която е и президент на „Inner wheel клуб Русе - Дунав“, пише Арена Медиа.

На 24 юни /събота/ от 19:00 часа Стефан Вълдобрев ще представи новата си „Книга за песните“ по време на концерт – спектакъл.
В неделя, 25 юни, ще бъдат представени здравословни практики, които изследват алтернативни начини за достъп до състоянието на добро здраве чрез движение, дишане и пеене на мантри. От 10:00 часа ще има йога практики с Теодор Пейчев. В 11:00 часа Виктория Чернева ще представи дихателни упражнения “Psychedelic breath“. От 12:00 часа започват мантри с вокал Диана Димитрова и Александър Пейчев на акустична китара.

Кулминацията ще бъде в 19:00 часа, когато ще се проведе концерт на Тримата български тенори “Уникалните гласове” - Борис Луков , Веселин Вачев и Александър Баранов.

Входът за всяко от събитията е 15 лв. и се заплаща на място преди тях. Фестивалът е с благотворителна кауза – с набраните средства ще бъдат подпомогнати ремонтът и реставрацията на храма “Св. Димитър” в село Червен.

Организаторите са осигурили безплатен превоз за концертите. В трите дни, в които се провежда Фестивалът на крепостта, в 16 и 17:30 часа автобуси ще тръгват от спирката на ул. „Хан Крум“ /сградата на бившия Младежки дом/. В неделя курс ще има и в 9:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Аз съм 2
    Да. Приемам забележката за "по-вече". Но когато бързаш, наблягаш на същината и изпускаш някои правила. Но това ли е най-важното в коментара, че съм сбъркал и вместо "повече" съм написал "по-вече". Нищо друго ли не прочетохте освен една правописна грешка и идването на хората от околността. Жалко и тъпо!
  • 2
    7
    До 3
    Ти си пълен идиот. Не те знам в кой катун си отраснал, но някой те е излъгал, че си нещо повече от л.... Как ти дойде в тъпата кратуна да правиш разлика между хората от града и тези от провинцията. Егати комлексара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
    6
    Ашколсун
    Кви Фствали бе? За кмета пишете, за кмета. Нещо ново около него? Днеска кара ли джипката комароубиец? Хоро игра ли на площада?
  • 6
    5
    Пффф
    Остави съседните букви по клавиатурата. На всеки се случва да оплеска нещата. Но това "по-вече" ми дойде в повече.
  • 8
    4
    до 2
    Диана Димитрова, ти ли си? По правописа те познах. Няма как да забравим: "Това е чОдесТно събитие". Опера - Русе. Уникално. Ще останеш в историята.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари