Организират джаз фест в Русе

6
Билети могат да бъдат закупени на касата на Доходното здание
Билети могат да бъдат закупени на касата на Доходното здание

Билети могат да бъдат закупени на касата на Доходното здание

В две поредни вечери – 17 и 18 ноември, ще се проведе 47-ото издание на „Джаз фест Русе“. Форумът се организира от Община Русе, ОП “Русе Арт“ и Клуба на дейците на културата, и ще се състои в Голямата зала на Доходното здание.

Първата фестивална вечер е посветена на новите имена на русенския джаз. На 17 ноември /петък/ от 19:00 часа за русенската публика ще свирят Димитър Димов /саксофон/, Иво Стоянов /вибрафон/, Цветелин Стоянов /вибрафон/, Деян Джумалийски /ударни/ и Аделина Радева /вокал/. Към тях ще се присъединят за съвместна програма утвърдените имена в джаза Теодоси Спасов /кавал/, Веселин Койчев /китара/ и Мирослав Турийски /пиано/.

Във втория ден на фестивала /събота/ ще бъде представен продуцираният от Камен Донев албум на Александра Борисова "Може и така". В създаването му участват Стоян Янкулов - Стунджи /ударни/, Димитър Тишев /кларинет/, Радослав Славчев - Riverman /бас/, Владимир Владимиров /китара/, Михаил Йосифов /тромпет/, Вили Стоянов /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Лина Мачева /вокал/.

Дебютният албум бе представен в София и Пловдив.

Билети могат да бъдат закупени на касата на Доходното здание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Делиорманец
    Какъв джаз фест в Делиорманското РусИ? Направете някой чалга-маане фестивал, че да се изсипем на талази ние делиорманците и лилавите избиратели на ОПГ ГРОБ=ДПС от Чародейка, Дружба, Селеметя, Трите гълъба! Малко така жик-так да има и за нас, нали Бенчо? ХАХАХА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари