Профилактика на тока ще ограничи прегледите в УМБАЛ "Медика"

0
Екипът на Лечебни заведения „МЕДИКА“ ще направи всичко възможно, за да минимизира причиненото неудобство за пациентите
Екипът на Лечебни заведения „МЕДИКА“ ще направи всичко възможно, за да минимизира причиненото неудобство за пациентите Снимка: Фейсбук

Екипът на Лечебни заведения „МЕДИКА“ ще направи всичко възможно, за да минимизира причиненото неудобство за пациентите

От 8:30 до 11:00 ч. на 10.04.2023 г. /понеделник/, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия от ЕРП Север, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на УМБАЛ „Медика Русе“.

Работният процес на ДКЦ-2 остава непроменен, но е възможно забавяне в графика на плановите прегледи, съобщиха от русенската болница.

От 8:30 до 11:00 ч. скенерът, рентгенът, ЯМР и лабораторията няма да работят с амбулаторни пациенти.

В посочения интервал лечебното заведение ще продължи да обслужва спешни случаи, като захранването ще премине към генераторите на болницата, увериха от лечебното заведение.

Екипът на Лечебни заведения „МЕДИКА“ ще направи всичко възможно, за да минимизира причиненото неудобство за пациентите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Деян
    Коментирах с мой познат работещ в Гюргево и не знае за 3 години да са правили профилактика през седмицата и да са спирали тока ! Значи може и друга организация , а не да сме всички подчинени ЕРП тата за да им на тях удобно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари