Профилактика на тока променя работния график на УМБАЛ "Медика" в петък

0
В деня без ток лабораторията и рентгена ще обслужват само спешните случаи и нуждите на хоспитализираните
В деня без ток лабораторията и рентгена ще обслужват само спешните случаи и нуждите на хоспитализираните Снимка: УМБАЛ "Медика"

На 10-ти септември 2021 г. /петък/ в района на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ е планирана профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия от „ЕНЕРГО-ПРО“

Поради тази причина на този ден двата изнесени пункта – за ваксинации и за бързи антигенни и PCR тестове няма да работят. Плановото спиране на тока ще се отрази и на работата на по-голямата част от кабинетите на ДКЦ-2. Лабораторията и рентгена в лечебното заведение, също няма да работят на тази дата. Операциите, планирани за деня, се отлагат за събота (11.09.2021 г.).

Всички отделения ще продължат да функционират в услуга на пациентите, като електроподаването ще премине към генераторите на болницата.

Пунктът за антигенни и PCR тестове ще продължи работа от следващия ден – 11.09.2021 г. с нормалния си график – всеки ден от понеделник до неделя от 8:00 до 18:00 часа.

За компенсация, ваксинационния пункт ще работи и в събота – 11.09.2021 г., а след това ще премине към нормалния си график – от понеделник до петък от 8:30 до 16:30 ч.

В петък от кабинетите на ДКЦ-2 ще работят единствено кардиологичния, УНГ и гастроентерологичния кабинет. Останалите кабинети, лабораторията и рентгена ще продължат амбулаторната си работа с пациенти в понеделник (13.09.2021 г.).

В деня без ток лабораторията и рентгена ще обслужват само спешните случаи и нуждите на хоспитализираните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари