Професор Слатински: Путин e геостратегически циклофреник

0
За последните 30 години не се е раждало друго толкова опасно, ирационално, безумно и неконтролируемо политическо същество
За последните 30 години не се е раждало друго толкова опасно, ирационално, безумно и неконтролируемо политическо същество Снимка: ЕПА/БГНЕС

В един от своите текстове напоследък приведох и "аргументите" на путинофилите след като техният кумир нападне Украйна

Тези "аргументи" са вече в ход. Сутринта зърнах за 4 минутки сладката, издържана и с моите данъци БНТ - понеже цитирали зрител, там ръсеха целия арсенал от подобни "аргументи" като из ведро!

И още нещо.

От няколко години наричам Путин геостратегически циклофреник и геополитически маниак. В смисъл, че като политическо същество Путин е психологически болен човек.

Доста време ми бе опонирано и възразявано остро, до грубост. Сега всеки втори използва понятия за Путин като психопат или социопат...

Болен човек е Путин. Болен като лидер, болен като държавник, болен като политик, болен като човек. Болен психологически, но все повече и психически...

Всички ще платим висока цена за това, че начело на Русия е каубой, въоръжен до зъби, препасал ядрено оръжие и държащ пръст на спусъка на най-високо технологично въоръжение.

За последните 30 години не се е раждало друго толкова опасно, ирационално, безумно и неконтролируемо политическо същество!!!!

Проф. Николай Слатински

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    до 7
    Омръзна ти да ти се смеят във форума на дневник и дойде тук ли. Стотинките са си стотинки.
  • 0
    8
    darkaveng
    До 4 - Баце, май си шизофреник, че даже и идиот!
  • -2
    7
    darkaveng
    Боже, този слатински дали е такъв идиот, или само се преструва?
  • -2
    6
    Eeeee
    Този в написаното горе говори като параноик с маниакална депресия и фантазмена фобия.
  • -3
    5
    до 4
    Защо? Сега как е в Делиормана, силистренско, шуменско, кърджалийско? Има цели региони, в които не се говори български, а шефът на ДПС се целува с Ердоган и заявява, че родина му е Турция. И, то и Тиквата беше близък с Ердоган... Закъснял си, патриоте! Много си закъснял. А иначе да оставим руснаците да си решат вътрешните проблеми с измислената Украйна, създадена от Ленин. Ако си забелязал около измислените държави все проблеми : Косово, Македония, Украйна, Израел.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари