Професор от Варна представя на русенци книга за бизнес стратегии

0
Ректорът на Икономическия ВУЗ във Варна представя новата си книга на русенци
Ректорът на Икономическия ВУЗ във Варна представя новата си книга на русенци

Проф. Евгени Станимиров представя пред русенци новата си книга за стратегиите в бизнеса

След успешните срещи с читателите във Варна и София издателство „Изток-Запад“ и проф. Евгени Станимиров канят русенци и бизнеса в града на представянето на книгата „Многомерна стратегия за вашия бизнес“. Тo ще се състои на 21 юни (вторник) от 18 ч. в зала „Европа“ на Доходното здание, съобщиха от общината. 

Книгата е насочена предимно към български предприемачи и представя на читателите идеи как да изградят многомерна – стъпка по стъпка – стратегия за бизнеса им; как сами да направят диагностика на  фирмата си; да опознават и разграничават клиентите си, за да може правилно да изготвят оферти; да откриват и усвояват пазарни ниши; да извеждат уникални предложения за продажба; да дефинират цели и да разработват тактики в рамките на стратегическите коридори, които са избрали – всичко това пречупено през призмата на ефективността и възвръщаемостта на инвестициите.

Според автора на книгата правилните въпроси са съществена част от решенията. Освен тях на страниците ѝ той дава и отговори (съображения и препоръки), които са многократно проверени и доказано работещи в различни бизнеси – биопродукти, строителство, продажба на мебели, битова електроника, услуги, производство и продажба на цимент, и много други.

По думите на проф. Станимиров правенето на бизнес много прилича на красива музика – за да въздейства, е необходим синхрон между инструментите. В „Многомерна стратегия за вашия бизнес“ читателите ще могат да научат как да настроят стратегическите си инструменти и да синхронизират тоновете им, за да постигнат желаните бизнес резултати.

Проф. д-р Евгени Станимиров е ректор на Икономически университетВарна (най-старото висше търговско училище в България). Член е на управителните съвети на: Съюза на икономистите в България,  Асоциацията на специалистите по корпоративна социална отговорност, Варненския цифров иновационен хъб. Член е на Управителния съвет на Съвета на ректорите на висшите училища в България и член на контролната комисия на Българската асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Образ и подобие
    Гледай тракториста от Русе и виждаш икономиста от Варна. Все отбор юнаци нагласени в Съвета на ректорите. Да не си мислите, че е случайно това?! Аааа сакън, недейте те са чиста вода неНАПИТА. ВИНС и ВИМЕС - символи на аха-да зема вишо - още от социалистическо време и традицията се поддържа досега..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари