Професор Христов разкрива какъв ще е новият световен ред и защо е била създадена Украйна

10
"В момента ние присъстваме на мъчителното ново раждане на съвършено друг нов световен ред. Историята го е доказала, че това става през война.", обясни професорът
"В момента ние присъстваме на мъчителното ново раждане на съвършено друг нов световен ред. Историята го е доказала, че това става през война.", обясни професорът Видео: Евроком

"Украйна беше създадена, за да взриви Русия. Украйна беше създадена като такъв проект още преди 30 години"

Това заяви проф. Иво Христов в предаването "Не се страхувай" с водещ Васил Василев по Телевизия Евроком.

"30 годишният свят след падането на Берлинската стена си отива.  В момента ние присъстваме на мъчителното ново раждане на съвършено друг нов световен ред. Историята го е доказала, че това става през война.", обясни социологът. 

Той цитира интервю на бившия кмет на Санкт Петербург Анатолий Александрович Собчак от 90-те години.

„Украйна прави всичко необходимо, за да създаде огромна 400-хилядна армия, да използва всички активи на съветската армия, както и прави отчаяни опити да задържи ядрените активи, които са не територията на Украинската съветска република“, се твърди в интервюто, посочи проф. Христов.

„Вижда се, че се създават два полюса – единият е около Северна Америка, а вторият – около Китай. Към него вероятно ще влезе по-голямата част от Централна Азия и Иран. Саудитска Арабия води преговори за доставка на петрол в юани. В тази група ще се вкара част от Югоизточна Азия. Възможно е да се присъедини и Индия. Това е съвършено друга сила в света. Всичко зависи от това как Русия ще се представи в Украйна. Ако тя спечели, ще има много трусове“, допълни социологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Hi
    Прифесоре, ти са утрепа да си сменяш тезите! Първо говореше за клъстерно разделение, което било вече факт!!!! Сега пееш за двуполюсен свят, разделен около Северна Смерика и Кина. Че ти съвсем ни обърка. Редно е да си скъсаш дипломата, мен!
  • 10
    2
    до 1
    За четвърти път цитираш този цитат. И за четвърти път няма нищо общо със статията. Кой знае в кой сайт си го чел. А разбрал ли си го или го пришиваш към всяка статия, която касае Русия? Друго чел ли си от графа? И какво знаеш за него, депутата в СЪВЕТСКАТА Дума и четири пъти носител на Сталинска премия за литература? Поне "Винету" чел ли си, бе трол? Пази Боже от хората, прочели една книга в живота си!
  • -9
    1
    любопитен
    Абе "професоре", Киевска Русь за какво е била създадена. Някога чел ли си думите на Алексей Толстой за двете Русии - Киевска Русь и Московска Русь. Явно не си и затова ще си позволя цитата “Има две Русии. Първата Киевската е с корени в световната и отчасти в европейската култура. Идеите за доброто, честта, свободата и справедливостта, тази Русия ги разбира така както ги разбира и целия Западен свят. А има и една друга Русия – Московската. Това е Русия от гората, монголска, дива и зверска. Тази Русия направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата жестокост. Тази московска Русия от най-стари временна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и е ожесточен враг на Европа!” Това е казано от Алексей Толстой, не е от Дойче Веле, Гласът на Америка или нещо друго, което се определя от "преценящите" като пропаганда.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари