Проф. Стоян Денчев: Държавата е изправена пред национална катастрофа

0
Партиите трябва да загърбят тяснопартийните си интереси
Партиите трябва да загърбят тяснопартийните си интереси Видео: Bulgaria ON AIR

Партиите трябва да загърбят тяснопартийните си интереси

Според него в новия кабинет не трябва да има пряко участие на политическите сили, а да се излъчи експертен или програмен кабинет

Единни ли сме за големите каузи?

"Единствено новата партия на Янев и самият Янев казва, че няма да поставя разделителни линии как ще участва в управлението, ако участва. Хареса ми и нещо друго - тези дни Борисов предложи да се загърбят политическите различия след 2 октомври. Това е някакъв нов нюанс. Не е добре да се говори, че в България няма да се формира правителство. Нека политическите сили да направят всичко възможно, че да се образува правителство", коментира общественикът проф. Стоян Денчев в "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Той добави, че партиите трябва да загърбят тяснопартийните си интереси. По думите му държавата е изправена пред национална катастрофа, но също така и Европа.

"Примерът със Съединението на България дава основания да мислим, че в такива сюблимни за държавата моменти, политиците биха могли да се превърнат в държавници. Би било добре служебният кабинет да вземе реални мерки за хората, които пострадаха от наводненията, защото те не са виновни. Радев трябва да каже кои са виновни", каза проф. Денчев.

Той подчерта, че на първо място трябва да бъде българският народ. Общественикът съобщи, че се двоуми за кого да гласува на тези избори, защото няма ясни послания и разграничителни линии. Според него в новия кабинет не трябва да има пряко участие на политическите сили, а те да дадат съгласие за излъчване на експертен или програмен кабинет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    daskal
    Ужас! Човек не може и да се пошегува.
  • 1
    8
    до 7
    Добре са те напомпали с комунистически лозунги! Гледам, че и другарят Димитров цитираш.:) Браво! Так держать!:)))
  • -2
    7
    daskal
    Така е. За нас дружбата със СССР е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!
  • 4
    6
    112
    Тоя " общественик " е най зловещата личност на прехода ! Това е КГБ ,в истинския смисъл на думата ! Пълни глупости са въображаемите протекции от САЩ . Той и Любен Гоцев са архитектите на прехода и планирането на ДПС, за да замажат възродителния процес ! Щом се е активирал, пак нещо заплашва котилото на старата ДС !
  • 4
    5
    Василев
    Нашите политици никога няма да се обединят, защото всеки от тях иска сам да крадне и той да дели баницата :(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари