Проф. Чорбанов: Здравната система е причина за високата смъртност у нас

6
Хора със сертификати могат да заразяват други хора, категоричен е имунологът
Хора със сертификати могат да заразяват други хора, категоричен е имунологът Видео: NOVA

"Не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност сред заразените с COVID-19 у нас".

Тази теза подкрепи имунологът и депутат от „Има такъв народ” проф. Андрей Чорбанов. И добави, че стои зад казаното от него преди дни, че Омикрон гази ваксинираните така, както прасе минава през люцерна.

Факт е, че и ваксинирани боледуват изключително масово. Ние сме против зеления сертификат за където и да било. Не смятаме, че е ефикасен. Хора със сертификати могат да заразяват други хора”, категоричен бе Чорбанов, предава NOVA.

Той заяви, че въпреки въвеждането на задължителния документ за достъп до парламента, той самият няма да представя документа си на влизане на работното си място. "Искам да видя как и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на темата за зеления сертификат за парламента не беше свързано със законността. Според правилника на НС всеки депутат трябва да присъства на заседанията и никой не може да го ограничи", заяви проф. Чорбанов.

Той допълни, че ако определен работодател въвежда задължителен зелен сертификат за служителите си, то би следвало да осигури безплатно тестване на неваксинираните в екипа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Иво
    Здравната система,няма,лекари свестни ,знаещи и можещи няма,и хората умират от безхаберието на лекарите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари