Проф. Борис Богов: Обществото ни е длъжно да иска прошка от лекарите!

0
Може би трябват много строги мерки, защото нашето общество е доказало, че не може да спазва мерки
Може би трябват много строги мерки, защото нашето общество е доказало, че не може да спазва мерки Видео: bTV

Може би трябват много строги мерки, защото нашето общество е доказало, че не може да спазва мерки

Мисля, че нашето общество е длъжно да иска прошка от лекарите. Това каза в предаването „120 минути“ директорът на Александровска болница проф. Борис Богов.

Днес, разхождайки се по улиците на София, останах изключително изненадан от това, което видях – много хора на едно място, неспазвайки мерките, без маски, разбира се. Дано не се случи това, което се случи месец ноември, но мисля, че много скоро ще ни достигне.

Може би трябва много строги мерки, защото нашето общество е доказало и непрекъснато показва, че то не е общество, което може да спазва мерки

Свидетели сме на всичко, което се случва в Европа, но ние сме опоненти от самото начало на кризата. Обществото се раздели за това дали да бъдат ваксинирани, дали да спазват мерките. Вълната, която е в Европа, ще дойде и при нас, разбира се“, каза професорът.

Според него това, което е било през ноември, в края на март и началото на април ще се повтори, а процентът на заразените ще расте плавно.

Това, което виждам по улиците, по кафенетата, по ресторантите – това означава. Нашите сънародници не обичат и не искат да спазват мерките“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Преди време реших да тичам всяка сутрин по 30 минути. Ако някой ден пропусна, на следващият ден ще тичам с 30 минути повече. Утре сутрин ще тичам до 10-ти април!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари