Николай Слатински: 100 тояги на голо за глупостите, които говори Мангъров!

4
А на онзи от Възраждане двойно повече за идиотщините, които върши и баламосва наивните и простите!
А на онзи от Възраждане двойно повече за идиотщините, които върши и баламосва наивните и простите! Снимка: БТА

Двама от супер-най-близките ми приятели едва прескочиха трапа с ковид. Надникнаха оттатък.

Както пее по друг повод Висоцки - ничего там хорошего нет.

Днес единият от тях с изнемощял до неузнаваемост глас ми разказа, най-сетне завърнал се вкъщи, какво е видял и преживял из болниците, как се мъчат лекарите и за простосмъртните каква мизерия е, те ако са без връзки и пари са обречени... Описа ми как един човек цяла година го оперират и почистват от тромби след ковид. И други страхотии.

Ковид е ужасно гадна болест! Който я кара тежко знае вече какво е ад! Иде ми да поискам на Мангъров да ударят 100 тояги на голо за глупостите, които говори, а на онзи от Възраждане двойно повече за идиотщините, които върши и баламосва наивните и простите! Знам, че няма как това да стане, но го заслужават!

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    Загрижен гражданин
    Човече свържи се незабавно с д-р Цветослаеа Гълъбова. Обясни и спокойно, колко тояги според теб трябва се стоварят (+. -) върху Мангъров. ВАЖНО е да споделиш с д-р Гълъбова броя на ваксините, с които си злоупотребил, и последно, но и по-значение, какво ти е мнението за песните на Висоцки. СПОКОЙНО НЕ ИЗПАДАЙ В ПАНИК АТАКИ. ЗА ТЕБЕ ВСИЧКО Е ИЗГУБЕНО...... .
  • 2
    7
    Ivanov
    Ох Слатински, от къде изплува бе рибок нещастен. Има хора който помнят какви ги дробеше и как крадеше държавата. Скрий се и си посипи главата с пепел.
  • 1
    6
    жив
    Ако си се побъркал от страх и 100 тояги на Мангъров няма да ти помогнат.
  • 0
    5
    Доктора гр. Любимец
    Дали Д-р Мангъров говори глупости, това ще каже съдът. И докато съдът не се произнесе по същество, то тези твърдения по адрес на Д- р Мангъров не са нищо друго освен неверни и недоказани обвинения срещу него.
  • -1
    4
    darkaveng
    И, нашето момче Слатински, е специалист по ...! Боже, прибери си вересиите, че бактън вече от идиоти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари