Проект в подкрепа на жертвите на домашно насилие

0

Днес, 02.10.2017 г., в Зала 1 на Областна администрация Русе се проведе пресконференция по международен проект „FIRST – изграждане на капацитет за първи точки за контакт за жертви на домашно насилие, основано на пола“.

Събитието откри г-жа Деана Димова, управител на Сдружение „Център Динамика“. В пресконференцията взеха участие г-жа Светлана Ангелова, народен представител от 19 МИР, г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе, както и представители на институции, ангажирани с реализирането на проекта.

В своето изказване към участниците, г-н Колев подчерта,че съвместната работа на законодателната, държавната и местната власт и неправителствените организации дават качествени резултати. Той изрази още своето уважение към екипа на г-жа Димова, увереност, че този проект ще бъде доведен до успешен край и ще създаде по-добри възможности за ранно установяване и успешно противопоставяне на проблемите с насилието.

Обявена беше готовността на Областна администрация Русе и в бъдеще да подкрепя нови проекти и инициативи по важни социални политики.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари