Продават корнишони в аптека

0

Изобретателни зарзаватчии изкараха реставрирана каруца с надпис „aптека“, от която продават корнишони.

Атракционът се намира на входа на хасковското село Книжовник и събира погледите на десетки пътници, които нерядко стават и потенциални клиенти на пътната търговия.Един от случайните минувачи беше общинският съветник от Стамболово Господин Господинов, придружаван от чаровната Ралица. Те признаха, че са впечатлени от реставрираното превозно средство, превърнато в аптека и решили да спрат. И се запасиха с краставички за салата и буркани, пише haskovo.net.

Както и на другите места, корнишоните на дребно в „aптеката“ вървят по лев за килограм първо качество. А зад каручката стои млада чаровна девойка, която беше изключително суетна, заради което категорично отказа да бъде снимана и цитирана. Тя обясни, че взели „аптеката“ от отсрещното заведение, което все още не функционира официално. Младото момиче призна, че изкарали каручката за атракция, която да събира повече клиенти. Нищо, че не продаваме лекарства в аптеката, нашите корнишони са лековити, шеговито добави девойчето.

Собственичката на заведението пък обясни, че предоставили каручката с надпис „аптека“ с идеята на нея да се продават екологично чисти продукти, директно от производителя, както в случая с корнишоните.

Източник: haskovo.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари