Гневна русенка: Това ли е политиката на аптеки Марешки - да си гони клиентите, тъй като са прекалено много?

19
Жената разказва за изключително лошо отношение на служителки на аптеката не само към нея, но и към други клиенти
Жената разказва за изключително лошо отношение на служителки на аптеката не само към нея, но и към други клиенти

"Пиша Ви с огромно разочарование от отношението на някои служители на аптеки "Марешки "в гр.Русе."

Така започва гневният пост на Светла Генова в групата "Лекарите в Русе". Ето аргументите й, представени без редакторска намеса:

"Знам,че едни от вас, русенци ще ме подкрепят, а други - не и това е нормално. Искам само да ви разкажа какво ми се случи вече втори път в тая верига аптеки, на която съм била клиент и съм разчитала.

За никого не е тайна, че аптеки" Марешки" работят на сносни цени. Но повярвайте, лошото отношение и то неведнъж на аптекарите им, ме накара да спра да премълчавам и може би да се откажа от услугите им.

Днес - 09.12.20г. в 16:00 часа отидох в аптеката, която се намира в квартал "Дружба". Трябваше да взема лекарства към Здравната каса с рецептурна книжка. Подадох я на аптекарката-жена на видима възраст около 60 -те и я помолих да провери дали всички лекарства са в наличност. Първият й въпрос беше: "Какво ще правим след това?". Отговорих й учудено,че ще ги взема, за което съм и отишла.

Последва друг въпрос, след като вече беше видяла,че преди това не съм ползвала техните услуги: "Защо искате да вземете лекарствата от нас, при положение,че преди това не сте идвали тук?".Отговорих й, че този път съм решила да ги взема от тях. Изразих също и недоволството си, че ми се задава този въпрос за втори път. Пояснявам,че той ми беше зададен и миналия месец от друга аптекарка на аптеки Марешки, но в аптеката срещу училище "Йордан Йовков".

След негативната ми реакция от въпроса й, аз отговорих, че като клиент трябва да ме обслужи, а не да ми държи тон защо съм там. Съответния й отговор беше, че може да ми задава каквито си иска въпроси. Беше недоволна,че " Половината клиенти от останалите аптеки в Русе искали да ползват услугите им". Отишла съм с парите си и изрядна документация за лекарствата ми, а какво получавам? Хабя нерви,без да имам каквато и да е вина за нещо.

Помолих другата аптекарка да ми даде "Книгата за похвали и оплаквания ", за да споделя лошото отношение на аптекарите към клиентите, но ми беше казано,че аптеката не разполага с такава книга. Благодарих и нищо не отговорих.(Вмъквам това,че не съм сигурна съществуват ли все още тези книги.)

Дойде и моят ред. Аптекарката ми подхвърли рецептурните бланки за подпис и замина при колегите си, за да ме обсъжда и да се подиграва с мен. Разговорът с колегите й по моя случай продължаваше. Минаха около 5 минути в още коментари и повиках въпросната аптекарка да ме обслужи вече. Чувствах се неудобно от хората там. Дойде госпожата и ме попита какво искам. Отговорих й, че искам да ме обслужи и да си ходя вече. Изразих възмущението си и й казах,че няма да оставя така нещата. Тя ми отговори с безразличие да се оплаквам на когото си искам и ми го подчерта няколко пъти. Тръгвайки ме настигна друга тяхна клиентка и ми каза,че са страшно неразбрани и затова не се занимава с тях. Дъх не можех да си поема...........,но това не е важно.

Питам Ви, госпожо/господине -управител на аптеки "Марешки" в Русе , това ли е политиката на аптеката - да си гони клиентите, тъй като са прекалено много?

Такова отношение ли заслужават клиентите Ви? Много години съм Ви била и постоянен клиент.Но сменяйки района си на живеене и заради неудобството да пазарувам всеки път от вас, трябва ли постоянно да съм наказана така?

А това,че отивам за лечение, а получавам болка и разочарование??? Къде остава човешкото в човека?

Моля Ви сърдечно, вземете мерки, защото може би не съм единствената, отишла добронамерено да си купя лекарства и върнала се страшно разочарована от лошото отношение на служителите Ви!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари