Продавачка загина в пламнала будка за вестници в Пловдив

0

При обход автопатрул на РУ забелязал пламъците

Пожар изпепели павилион за вестници в район "Южен" в Пловдив, загинала е 70-годишната продавачка. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Сигналът за огъня е постъпил около 3:40 ч. тази сутрин.

При обход автопатрул на РУ забелязал да гори павилион за вестници. До идването на екипа на пожарната полицейските служители започнали да гасят пламъците с помощта на пожарогасителя от автомобила им.

След бързата намеса на огнеборците пожарът бил потушен, но в павилиона било открито безжизненото тяло на 70-годишна пловдивчанка.

Тя е нощувала в изгорелия павилион за вестници, допълва БНР.

Местни хора от квартала твърдят, че жената се е казвала Мария.

Последните нощи тя е нощувала в павилиона, разположен на пресечката на улиците "Михалаки Георгиев" и "Георги Икономов", защото е била изгонена от квартирата си. Вероятно жената се е отоплявала с уред, захранван от избухнала газова бутилка.

Търговци от съседни обекти не знаят дали жената има роднини, но я описват като мирна и работна жена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук