Продавачка прогони нагли крадци от магазин в столицата

0
Клиенти влезли за парфюм, а опитали да си тръгнат с последните пари от пенсията й
Клиенти влезли за парфюм, а опитали да си тръгнат с последните пари от пенсията й Видео: NOVA

Продавачка на козметика е била нападната от клиент в магазина си в столичния квартал "Дианабад".

Тя влязла в схватка с клиенти, които влезли за парфюм, а опитали да си тръгнат с последните пари от пенсията й. Докато продавачката показвала парфюма на единия клиент, другият се промъкнал зад бюрото, до чантата й. 

"Попитах къде е другото момче, той нищо не ми отговори. Идвайки към бюрото, видях, че той вече е там и рови в моята чанта. В ръката си държеше портфейла ми", разказа потърпевшата Роси Иванова, предава NOVA.

Жената напада крадеца, за да вземе портфейла си, в който имало 60 лева. Крадецът бил агресивен и я обиждал. Въпреки това, жената успяха да запази личните си вещи. Крадците бягат, без да отмъкнат нищо. Не виждат и кутията с даренията.

Продавачката ще подаде сигнал в полицията. Тя е уплашена и все още не може да повярва какво й се е случило. Смята, че крадците са останали изненадани от реакцията й, затова не успели да отмъкнат нищо от магазина.

"Не трябва да остават ненаказани такива деяния. Нека да работят, да си изкарат пари, за да усетят тяхната сладост, а не с кражби и мошеничества. Аз съм твърдо "за" да получат, каквото заслужават", каза още Иванова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари