Продължават ожесточените боеве за Бахмут

0
Междувременно Русия атакува с ирански дронове Одеса
Междувременно Русия атакува с ирански дронове Одеса Видео: NOVA

Междувременно Русия атакува с ирански дронове Одеса

Продължават ожесточените боеве за Бахмут. Украински официални представители определиха като фалшива информация твърденията на руската наемническа групировка „Вагнер”, че е превзела центъра на града в Източна Украйна. Междувременно Русия атакува с ирански дронове Одеса тази нощ. Противовъздушната отбрана е свалила 14 от общо 17 безпилотни апарата, съобщават местните власти, информира NOVA.

Има нанесени щети, но засега не се съобщава за жертви. На този фон войници от танковата бригада на украинската армия близо до Бахмут са готови за дългоочаквано контранастъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Руснаците забивали знаме
    в Бахмут сутрин рано , но вечер го прибирали в склада , защото атмосферата била много замърсена със сажди от барута.
  • 1
    3
    вчера
    имаше видео на вегнер, днеска има голи приказки на униан!
  • 4
    2
    Фалшиви новини
    Уж вчера Привагнерчо беше завзел Бахмут, днес рушлямците пак го обсадили! Айде вечет Мутрофанката в Пасоля да пуска нови опорки, че тези издишат!
  • 5
    1
    Mitko
    Контра настъпление при цялата огнева мощ на Русия,че и без въздушна подкрепа?Има само 2 сценария:Отвличане на вниманието на Русия от южният фронт,и чисто самоубийство.А вероятно и двете.1 бригада ще бъде жертвана за някакви асоции със Сталинград.В същото време ако тая брига бъде унищожена,ще се открие пътя към Харков.ЕДНА БРИГАДА БЕЗ ПОДРЪЖКА ОТ ДРУГИТЕ РОДОВЕ ВОЙСКИ Е ОБРЕЧЕНА НА СИГУРНА ГИБЕЛ/
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари