Продължава издирването на Станислав от Пловдив

0
24-годишният Станислав Станчев е в неизвестно вече четвърти ден
24-годишният Станислав Станчев е в неизвестно вече четвърти ден

24-годишният Станислав Станчев е в неизвестно вече четвърти ден

Продължава издирването на 24-годишния Станислав Станчев от Пловдив. Той е в неизвестност вече четвърти ден. В събота сутринта 24-годишният мъж разговаря със свой приятел. Именно негови приятели уведомяват полицията за изчезването му и започват собствено издирване.

През последните месеци Станислав Станчев е живеел под наем с негов приятел. 24-годишното момче е родом от пловдивското село Трилистник.

Свързахме се с кметът на селото, който разказа пред ,че Станислав е отгледан от баба си и дядо си, тъй като майка му е починала преди няколко години. Баба му към момента е в чужбина, дядо му е починал. Единственият му близък човек на 24-годишното момче е баща му.

Според приятелите на момчето обаче двамата не поддържат отношения. Станислав не е взел със себе си лични документи, а само мобилен телефон, който е изключен.

Полицията също е започнала издирване.

В събота в 6:45 часа беше последната ми връзка с него. Нямаме никаква представа къде е. В квартирата намерих бележка за това, че ми е благодарен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си тръгва - без обяснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цял Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, но за мен не е било проблем да поемам сметките“, разказа пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав Станчев.

Всеки, който има информация, може да се свърже с органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари