Продължава издирването на Мартин

2
Младежът е в неизвестност от 25 януари
Младежът е в неизвестност от 25 януари Снимка: ФБ / Зоя Костадинова

Младежът е в неизвестност от 25 януари

Полицията продължава издирването на 20-годишния студент Мартин Георгиев от Пловдив, предава БНР. Припомняме, че младежът, който учи "Ветеринарна медицина" в Стара Загора е в неизвестност от 25 януари. Тогава той е тръгнал с влака от Пловдив, защото на следващия ден имал изпит.

Същата вечер за последно е говорил с майка си и оттогава следите му се губят.

Още на следващия ден полицията е уведомена и започва издирването му. До момента близките са получили няколко сигнала, с които, по думите им, разполагат и органите на реда, но до момента те не са потвърдени.

Майката на младежа - София Георгиева подчерта, че е получила и SMS от телефона на Мартин:

"В петък вечер го получих, че ще се прибере в събота. И това не се случи. От негови телефон, но ние не сме сигурни дали е той. Не е обичайно това поведение за него, в никакъв случай няма да ме държи в неведение".

Когато е тръгнал за Централна гара Пловдив, Мартин е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и носи синя раница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари