Продължава издирването на 85-годишния Георги Неделчев

0
Мъжът изчезна от хосписа в село Николово
Мъжът изчезна от хосписа в село Николово Снимка: Личен архив

Мъжът изчезна от хосписа в село Николово

"Преди малко ми звъннаха роднини на изчезналия възрастен мъж от хосписа в село Николово. Това е снимката, която ми изпратиха."

Това обяви преди минути кметът на Русе Пенчо Милков.

"Продължава търсенето на 85-годишния Георги Неделчев в района на Лесопарка. Включиха се доброволци заедно с полиция и общинската служба КООРС. Ще бъде пуснат дрон", допълни градоначалникът.

Припомняме ви, че Георги е излязъл от дома преди вече три дни, облечен с кафяво вълнено сако /вероятно това от снимката/, ходи с възглавница, няма връхна дреха.

Ако някой го види, може да се свърже с телефон 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари