Продължава делото за умишлено убийство от 2019 година в Русе

1
Окръжен съд – Русе ще гледа днес делото за убийство, извършено по особено мъчителен начин
Окръжен съд – Русе ще гледа днес делото за убийство, извършено по особено мъчителен начин Снимка: КИС 13 / Архив

Окръжен съд – Русе ще гледа днес делото за убийство, извършено по особено мъчителен начин

Състав на Окръжен съд – Русе ще гледа днес дело за умишлено убийство. Окръжната прокуратура в Русе внесе преди 2 години в съда обвинителен акт срещу В.А., който умишлено умъртвил 36-годишния В.В. Убийството е извършено по особено мъчителен начин.

Престъплението е извършено на 8 октомври 2019 година. Тогава двамата мъже, заедно с техни познати, били в обща компания – пили бира и пушили марихуана. По едно време обвиняемият решил, че В.В. е виновен за развода му и трябва да го убие. Извадил нож и му нанесъл прободно-порезни рани в областта на главата, шията и гръдния кош. Пострадалият успял да избяга от къщата, но В.А. го настигнал на улицата. Там му нанесъл още прободни рани с ножа, от които 36-годишният мъж починал.

Обвиняемият е с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    2
    ГАЦО
    Българска демократична анархия 4 години от извършено престъпление УБИЙСТВО още се точат съдебни дела съд и прокуратура развъждат престъпниците,през 80 години истинско събитие скарват се в кръчмата е единият пресреща другия на улицата и го намушква в ръката и веднага влезе в затвора за 2 години,а сега е ужас
  • 2
    1
    Sdfgghj
    Да се трепят наркомани,изроди!Фа се изчисти света от тях!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари