Пробита ли е системата на МВР?

1
Коментар на криминалния журналист Надя Чолакова
Коментар на криминалния журналист Надя Чолакова Видео: NOVA

Коментар на криминалния журналист Надя Чолакова

"Полицейски чадър", ескорт на пияни шофьори с патрулки, рушвети - това са само част от сюжетите от българската реалност, които станаха известни на обществото за последните няколко месеца.

Има ли връзка между усещането за беззаконие и все по-задълбочаващата се политическа криза в страната? Отговор на този въпрос даде в студиото на „Събуди се” по NOVA криминалния журналист Надя Чолакова.

Случващото се е цунами, което не може да спре и се завихря все повече и повече. Говорим за потребителски манталитет. За един бяс, който е изригнал и няма спиране. Говорим за пороци като наркотици, като чувство за безнаказаност. За крайно заиграване с материализма като демонстрация на коли, на сили, на мускули. Това има пряка и директна връзка с това, което се случва с политиката”, категорична е тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Докато ги търпите, ще страдате
    А когато целия град е пропищял от извращенията на няколко педалчета с мотоциклети нима ПЪТНА ПОЛИЦИЯ в РУСЕ си мръдна пръста? Колко жалби, колко статии уж се изписаха и какво - един поне хванаха ли за да ни замажат очите??? Една здрава метла трябва в тоя град, като се започне от кмета и наред по верDEигата!
  • 5
    2
    Наистина
    Това е наследство от овреме от БКП от ГЕРП От СДС който има вуйчо владика ще стане поп всички знаят какво племе сме продажно затова всеки ни ебава.
  • 9
    1
    русенец
    Очаквате ли системата на МВР да е по-различна от тази, на здравеопазването, образованието, правосъдието, финансите? Същата шуро-баджанащина, същата корупция , същото нищопревене и абсолютна безполезност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари