Призови места за танцьорите от "Фламинго'98" в Бургас

2
Те участваха в три състезания - Открит турнир по спортни танци, кръг от веригата за  Купа "България" и надпревара за Сладоледена купа "Raffy"
Те участваха в три състезания - Открит турнир по спортни танци, кръг от веригата за Купа "България" и надпревара за Сладоледена купа "Raffy"

На 16.12.2017 г. в град Бургас се проведе финалното мероприятие в спортния календар на БФСП за 2017 г. 

В рамките на събитието се проведоха три състезания - Открит турнир, кръг от веригата за  Купа "България" и надпревара за Сладоледена купа "Raffy", организирани от Българска федерация по спортни танци, КСТ "Нефтохимик - 78" и Община Бургас.

Участие взеха представители на КСТ "Фламинго '98", с треньор Цветомир Панчев и пом. треньор Валерия Николова. Господин Панчев представи град Русе и като част от съдийската комисия в съответните дисциплини. 

В открития турнир по спортни танци състезателната двойка Боян Тодоров и Дария Лазарова заеха своето първо място сред призьорите на финала и се класираха на 7 място в клас 9 "Е". В надпреварата за Сладоледена купа "Raffy" в категория "Деца I" Боян и Дария отново заеха две 7 места, съответно в латиноамериканските и стандартните танци. 

Николай Йорданов и Даниела Хвърчилкова представиха достойно русенския клуб в клас 18 "С" и се наредиха сред призьорите на 3 място. Двойката взе участие и в надпреварата за Купа "България", при състезатели над 19 години. В стандартните танци Николай и Даниела взеха бронзови медали, респективно се класираха на 3 място, а в латиноамериканските танци, отново намериха своето място сред финалистите и 7 позиция. 

Смесената двойка Яцек Янков от КСТ "Фламинго '98" и Полина Русинова КСТ "Дъга" заеха 2 място в надпреварата за "Купа България" при състезатели над 19 години латиноамерикански танци. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари