Успехи за русенските танцьори от "Фламинго'98"

1

На 20 октомври в град Варна се проведе Държавен турнир по спортни танци - Купа Одесос - 2018, организиран от Българска федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци "Одесос денс 1975".

В него участие взеха представители на русенския клуб по спортни танци "Фламинго'98", с треньор Цветомир Панчев. 

В надпреварата при "Изгряващи звезди" Виктор Бонев и Екатерина Бахърова заеха две втори места при състезателите до 13 години в двете категории по латиноамерикански танци и стандартни танци. При двойки до 9 години Виктор Станчев и Добромира Господинова отново завоюваха два сребърни медала и две втори места в двете дисциплини. 

В клас 18 В + В латиноамерикански танци Николай Йорданов и Даниела Хвърчилкова се класираха на пето място, а в същия клас в стандартните танци заеха трето място. 

Жулиен Михайлов и Симона Здравкова се пребориха за третото място в клас 18 А + А в латиноамериканските танци, а в дисциплината за стандартни танци се класираха на второ място. 

В надпреварата за "Купа Одесос" при състезатели над 19 години стандартни танци Ники и Диди заеха пето място. Жулиен и Мони се класираха на четвърто място при младежките двойки в латиноамериканските танци. 

На 21 октомври в град Стара Загора големите състезатели взеха участие в Държавен турнир по спортни танци "Купа Стара Загора - 2018", организиран от Българска федерация по спортни танци, Община Стара Загора и Клуб по спортни танци "Денс Юник". 

В клас 18 В + В латинаноамерикански танци Николай и Даниела се класираха на трето място, а в стандартните танци заеха второ място. 

Жулиен и Симона са пети в клас 18 А + А латиноамерикански танци, а в стандартните се наредиха на стълбичката сред призьорите на трето място. Двойката зае и пето място при младежите в категорията латиноамерикански танци и четвърто място в стандартните танци. 

При състезателите над 19 години в стандартните танци Ники и Диди се класираха на четвърто място. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари