Приятелка на Константин Суботинов: Възможно е Веселин да го е заплашил

1
Тя описа задържания за помагачество като добър и трудолюбив човек
Тя описа задържания за помагачество като добър и трудолюбив човек Видео: bTV

Тя описа задържания за помагачество като добър и трудолюбив човек

Не е хубав човек, не го харесвах. Взимал е наркотици. Много пъти го е манипулирал, бъркал му се е в живота. Не съм била чак толкова близка с него“.

Това каза за Веселин Вълчанов, обвиняем за жестокото убийство в София, Тереза. Тя е приятелка на втория задържан Константин Суботинов, който е с повдигнато обвинение за укривателство.

Тя описа приятеля си Константин като добър и трудолюбив човек, информира bTV.

Никога не е работил само на едно място, винаги поне на две, а се е случвало и на три, за да може да изкарва пари и да не се лишава. Познавали са се с убитото момче. Не толкова близки отношения колкото с Веско. Излизали са заедно с тримата. Константин е много добър и смятам, че не е помислил това, което върши. Не смятам, че го е направил с лоша умисъл. В момент на шок не е мислил толкова разумно и затова е помогнал“, каза още Тереза.

По думите ѝ Веселин може да е заплашил или манипулирал Константин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари