Приятел на убитата Христина: Наказанието за този рецидивист трябва да е доживотен затвор

3
"Това при него е рецидив - над 50 нарушения, чужди номера, крадени палки, значки. Той е бил член и на мафиотска организация", коментира Драганов.
"Това при него е рецидив - над 50 нарушения, чужди номера, крадени палки, значки. Той е бил член и на мафиотска организация", коментира Драганов. Видео: TrafficNews

Човек на науката и изкуството, така описа Николай приятелката си

"Беше човек на науката и изкуството", това каза Николай Драганов за загиналата Христина в жестоката катастрофа в София, предизвикана от Георги Семерджиев. Драганов е приятел на младото момиче, което завинаги остана на 26.

Христина е била научен работник в обсерваторията в Рожен и планетариума в Смолян, разказва още близкият ѝ. От скоро тя се е посветила на културата и да бъде джаз певица.

"Успя, но не за толкова дълго, за колкото ѝ се искаше", споделя Николай за новото поприще на Христина пред TrafficNews.bg

Всяка една загуба е трудна, разказа още той и посочи, че справедливото наказание за Георги е доживотен затвор без право на замяна. Законът обаче предвижда максимално наказание от 20 години.

"Това при него е рецидив - над 50 нарушения, чужди номера, крадени палки, значки. Той е бил член и на мафиотска организация", коментира Драганов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари